Markt Leidschendam Voorburg

Markt Leidschendam -mariahoeveOp het parkeerterrein van het Winkelcentrum Leidsenhage in Leidschendam-Voorburg vind elke dinsdag een markt plaats met verse artikelen en andere markt producten.

Dinsdag
Activiteit: Gezellige Markt – Markt Leidschendam Voorburg
Plaats: Leidschendam Voorburg
Tijd: 09:00 – 16:00 uur
Adres: linkieBurg. Banninglaan   (google maps)   – 3 minuten lopen van halte tram 6 / Auto: parkeerplaatsen volop aanwezig
Toegang: Gratis

Markt Leidschendam Voorburg

 

Leidschendam Voorburg heeft 2 weekmarkten:

  • Winkelcentrum Leidsenhage naast de Burg. Banninglaan (dinsdag 9-16 uur)
  • Oosteinde bij de oude kern van Voorburg (zaterdag 9-16 uur)

Wilt u een marktstandplaats op de markt? Dan moet u een vergunning aanvragen bij de gemeente. Een reguliere marktstandplaats is permanent geldig. De vergunning stelt de gemeente in staat om een balans te waarborgen in de productverdeling op een markt en het aanbod van de marktplaatsen te kunnen reguleren.

Het marktgeld wordt geheven naar het aantal standplaatsen. Een standplaats is 4 meter breed.

Kosten Leidschendam Voorburg

Eenmalige kosten voor de vergunning Markt Leidschendam Voorburg

Voor het aanvragen van een marktvergunning betaalt u € 21,00

Markt Leidschendam Voorburg

U ontvangt een belastingaanslag die vóór aanvang van het betreffende kwartaal betaald moet zijn. In voorkomende gevallen dient u het bedrag te betalen aan de marktmeester.

  • Het marktgeld wordt geheven naar het aantal standplaatsen. (Standplaats: de ruimte die voor de duur van de markt op het marktterrein is aangewezen voor het uitoefenen van de markthandel. Een standplaats heeft een lengte van vier meter. Voor een (extra) ingenomen gedeelte van een standplaats wordt een hele standplaats gerekend.)

  • Het marktgeld bedraagt per standplaats of gedeelte daarvan:

  • per dag of gedeelte daarvan € 14,80

  • per kalenderkwartaal € 148,00

Leidschendam-Voorburg biedt met ruim 72.000 inwoners voldoende mogelijkheden voor winkeliers. De gemeente heeft een groot winkelaanbod. Naast de vier grotere centra zijn er verschillende buurtwinkelcentra, met voornamelijk detailhandelsaanbod voor dagelijkse boodschappen.

Leidsenhage

Winkelcentrum Leidsenhage Open deze link in een nieuw venster heeft een sterke regionale functie. Leidsenhage bindt 53 procent van de koopkracht in de dagelijkse sector van Leidschendamse inwoners aan zich. Uniek in de regio!

De Julianabaan

Winkelcentrum de Julianabaan is het nieuwere centrum van Voorburg. De Julianabaan heeft zo’n 70 winkels, ook van de grotere ketens, horeca en een openbare bibliotheek. Er zijn ruime parkeermogelijkheden en goed openbaar vervoer. Meer informatie vind u op de website van winkelcentrum De Julianbaan

Oud Voorburg

In het centrum van Oud Voorburg, ook bekend als de Herenstraat, zijn ruim 80 winkels gevestigd. Dat zijn horeca en overwegend speciaalzaken van lokale ondernemers. Zij bieden veelal in een hoger marktsegment aan. De Herenstraat en omliggende straten bieden ondernemers een vestigingsplaats in een karakteristieke en gezellige omgeving. Meer informatie vind u op de website van de Vereniging Ondernemend Oud Voorburg.

Op zaterdag is van 9.00 tot 16.00 uur de weekmarkt in Voorburg. Deze vindt plaats op het Oosteinde (het verlengde van de Herenstraat). Voor het aanvragen van een marktplaats biedt het digitale loket van de gemeente meer informatie.

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com