Begeleiden en Rijden in het Haagse Hout

Begeleiden en Rijden is een dienst van VÓÓR Welzijn in het Haagse Hout. Bewoners in dit stadsdeel van 60 jaar of ouder, die een afspraak hebben in het ziekenhuis, een bezoek willen brengen aan familie en vrienden en geen gebruik kunnen maken van het openbaar vervoer kunnen telefonisch een ritafspraak maken.

begeleiden en rijden mariahoeve oktip haagse hout Begeleiden en Rijden – voor 60+
Plaats: Haagse Hout -Den Haag
Contact: 070 – 33 64 718 – (Elke werkdag van 9 tot 11 uur)
Email :    berhaagsehout @xtra.nl
Verplicht: lidmaatschap van € 10,- per jaar / per woonadres.

Kosten: € 5,- per retour en € 3,- per enkele rit. Voor ritten buiten Haagse Hout wordt € 0,40 per kilometer berekend. Parkeerkosten zijn voor rekening van de bewoner. En één begeleider mag gratis meerijden.

Let op: Het is het beste om een ritafspraak liefst enkele dagen van tevoren te maken, zodat er voldoende tijd is om passende begeleiding en vervoer te regelen.

 

De vrijwillige chauffeurs van Begeleiden en Rijden helpen iedereen graag. Zij vervoeren bewoners met hun eigen auto en begeleiden ook naar de afspraak en terug naar uw huis.
Het centrale telefoonnummer van Begeleiden en Rijden is: 070-3364718, waar men meer informatie kan krijgen over een (rit)afspraak, wordt ook ‘bemand’ door vrijwilligers.

Het is het beste om een ritafspraak enkele dagen van tevoren te maken, zodat er voldoende tijd is om passende begeleiding en vervoer te regelen.

Kosten?
Voor Begeleiden en Rijden geldt een verplicht lidmaatschap van € 10,- per jaar/per woonadres. Het vervoerstarief binnen Haagse Hout is altijd € 5,- per retour en € 3,- per enkele rit. Voor ritten buiten Haagse Hout wordt € 0,40 per kilometer berekend. Parkeerkosten zijn voor rekening van de bewoner. En één begeleider mag gratis meerijden.

Elke werkdag van 9 tot 11 uur kunnen bewoners contact opnemen voor informatie met Begeleiden en Rijden, Wijkcentrum Mariahoeve, Ivoorhorst 155, tel. 070 3364718 of meld je aan als vrijwilliger via de mail berhaagsehout@xtra.nl.

» VÓÓR Welzijn.nl/

Begeleiden en Rijden Voorwelzijn Mariahoeve Haagse Hout

This site is protected by wp-copyrightpro.com