Cardia Landscheiding zoekt vrijwilligers

Cardia Locatie Landscheiding zoekt vrijwilligers!

Cardia is een zorgorganisatie met drie locaties in Den Haag en Rijswijk. Voor onze locatie Landscheiding in Mariahoeve zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers die een sociale en actieve bijdrage willen leveren.

Aanmelden:  Isabellaland 150 – 2591 SL Den Haag
Telefoon:  070 33 99 111      email: hdhartogh@cardia.nl

Vrijwilligerswerk bij Cardia heeft veel te bieden en kan het leven op meerdere manieren verrijken.

Zowel voor u als voor onze cliënten. Daarbij levert u een bijzondere bijdrage aan het welzijn van onze bewoners.

Cardia Locatie Landscheiding zoekt vrijwilligers 2Cardia Locatie Landscheiding zoekt vrijwilligers

We zijn onder andere op zoek naar ondersteuning bij:
> een gezellig kopje koffie drinken met onze bewoners
> ondersteuning tijdens de lunch en/of het diner
> begeleiden van de welzijnsactiviteiten zoals een wandeling, sjoelen of de geheugengespreksgroep
> ondersteuning bij (lichte) administratieve taken

Heeft u interesse, of wilt u meer informatie over de mogelijkheden binnen Landscheiding als vrijwilliger? Neem dan contact op met Hannah den Hartogh.

Dit kan door een e-mail te sturen naar hdhartogh@cardia.nl of door te bellen naar 070 33 99 111.

Uiteraard bent u altijd van harte welkom om een bezoek te brengen aan de locatie om onder het genot van een kopje koffie te kijken naar de mogelijkheden.

Adres: Isabellaland 150 – 2591 SL Den Haag
Telefoon:  070 33 99 111    email: hdhartogh@cardia.nl 
 

 

Cardia Locatie Landscheiding zoekt vrijwilligers

Informatie Cardia Locatie Landscheiding

In het groene en rustig gelegen Mariahoeve, op de grens van Den Haag en Wassenaar, staat ons woonzorgcentrum Landscheiding. Al jarenlang is deze locatie een begrip en staat het bekend om zijn prettige woonmogelijkheden, rustige ligging en goede zorg.

U kunt bij ons terecht voor een breed scala aan activiteiten die u zelfstandig, met uw mantelzorger of in een groep kunt volgen. Op dit moment verbouwen wij de begane grond en wordt er een wijk -en dienstencentrum ontwikkeld met daarin een huisartsen- , tandarts- en fysiotherapiepraktijk. Begin 2016 hopen we dit centrum te kunnen openen.

Wanneer u tegen die tijd bij ons naar binnen loopt ziet u een mooie open hal met daarin een centrale receptiebalie en een buffetrestaurant. Er staan verschillende tafeltjes, een grote leestafel en een loungehoek. De verlichting en smaakvolle aankleding zorgen voor een huiselijke sfeer in een moderne stijl.

U bent welkom voor een kopje koffie, broodje, lekkernij of een maaltijd in ons restaurant of in de voortuin als het weer dit toelaat. In de lente van 2016 openen wij een belevingstuin die alle zintuigen prikkelt en de woonbeleving optimaal maakt.

Het zorgpersoneel is bekwaam en vriendelijk. De kwaliteit van zorg en een prettige woonbeleving staan centraal. Uw wensen en behoeften zijn voor ons de leidraad om een fijne leefsfeer voor u te creëren.

Uw identiteit geeft vorm en kleur aan Landscheiding. Wonen in Landscheiding is een nieuw thuis waar Cardia u wil ondersteunen zolang dit nodig is. Uw zorgplan wordt door een eerstverantwoordelijke gecoördineerd en samen met u en uw contactpersonen vormgegeven. Voor cliënten met verpleeghuiszorg staat ons behandelteam te allen tijden paraat. Bij Cardia luisteren we naar elkaar en werken we goed samen. De teams zijn klein en daarom de lijnen kort.

Mogelijkheden
In Landscheiding wonen ouderen die verpleeghuiszorg of verzorgingshuiszorg ontvangen van Cardia. Soms is het ook mogelijk om een zelfstandige woning te huren met de nodige woningaanpassingen en bijbehorende thuiszorg. Kleinschalig wonen binnen een beschermde woonomgeving met 24uurs toezicht behoort ook tot de mogelijkheden. Landscheiding beschikt over 112 rustige en lichte appartementen.

De verpleeghuiszorg voor PG bewoners wordt geboden in een kleinschalige setting, met de huiskamers als natuurlijke ontmoetingsruimten. Ook behoort tijdelijke opname en respijtzorg tot ons aanbod.

Faciliteiten

Audicien
Diëtiste
Fysiotherapeut
Kapper
Restaurant
Koffiecorner
Kapel
Voor – en achtertuin
Parkeergelegenheid
Schoonheidsspecialiste
Pedicure
Wasserij
Winkel
Verwarmd zwembad en zwemles

Woonzorgconsulent

Voor vragen over het woonzorgcentrum, zoals rondleidingen, wachtlijsten en het aanvragen van nieuwe indicaties, kunt u terecht bij de woonzorgconsulent.

Bron: » » Cardia Locatie Landscheiding

This site is protected by wp-copyrightpro.com