Vacatures Vrijwilligers Cardia Landscheiding

Cardia Landscheiding vrijwilligers-cardia-mariahoeve

Bij Cardia is iedereen welkom.

Adres:  Isabellaland 150 –  Den Haag

Contact vrijwilligerscoördinator Landscheiding

Hannah den Hartogh
Email:    hdhartogh@cardia.nl
Telefoon: 070 33 99 111

Jessica Schreve
Telefoon: 070 33 99 111
Email adres: jschreve@cardia.nl

link-blauwCardia Landscheiding vrijwilligers

Vacatures

Op dit moment hebben wij weer een aantal nieuwe vrijwilligers mogen aannemen.

Wij hebben nog vacatures open staan voor:

– Vrijwilligers voor activiteit wandelen ( maandagochtend en vrijdagochtend)

– Vrijwilligers binnen de catering ( koffie / thee, avond maaltijden)

– Vrijwilligers die gesprekspartner willen zijn voor zelfstandige ouderen in de wijk Mocht u mensen in uw omgeving kennen die het leuk zouden vinden om een aantal uur per week vrijwilligerswerk te doen binnen Landscheiding, dan horen wij dat graag.

 

Cardia  Landscheiding

Cardia en Duinrust zijn sinds 1 maart 2016 samen verder gegaan als Cardia. Samen bieden we comfortabele woonruimte, (thuis)zorg en aanvullende diensten voor ouderen. Met respect voor elkaar en aandacht voor de wensen en behoeften van onze cliënten.

De nieuwe organisatie heeft een nieuw gezicht gekregen. In ons logo kunt u een hart herkennen. Het symbool van menselijke gevoelens. Van liefde, warmte en geborgenheid. Dat is wat Cardia wil uitdragen. Zorgzaam voor cliënten, met liefde voor ons werk en hart voor elkaar. We zijn een kleinschalige organisatie en werken in kleine teams. Daardoor voelen onze cliënten en medewerkers zich persoonlijk gekend.

Onze mensgerichte zorg is gebaseerd op het zogenoemde Planetree-zorgconcept. Dat richt zich op:

Betere zorg
Een (financieel) gezonde organisatie met tevreden cliënten en medewerkers.
Een plezierige omgeving, die bijdraagt aan het welbevinden van onze cliënten.

Inspiratie Cardia Landscheiding

Ieder mens zoekt naar zingeving, inspiratie en houvast in zijn/haar leven. Wij verlenen zorg vanuit onze visie dat ieder mens uniek is en gewaardeerd wordt. Zorg die past bij uw levenswijze en uw levensverhaal en daarom ook is terug te vinden in onze ondersteuning bij de zingeving van het leven. Hierdoor is er bijvoorbeeld ook ruimte en aandacht voor levensvragen in de laatste levensfase van onze cliënten en bewoners.

Bij Cardia is iedereen welkom. Wij respecteren verschillen in denken en geloven van onze bewoners, cliënten, medewerkers en vrijwilligers. Wèl verwachten we dat u onze identiteit en waarden respecteert.

Regie over uw eigen leven

Bij Cardia staat zelf- (of samen)redzaamheid voorop. Daarbij ondersteunen wij u, uw familie of mantelzorger vanuit onze visie dat ieder mens geroepen en in staat is tot liefde en verantwoordelijkheid voor elkaar. Wij streven ernaar cliënten zo lang mogelijk zorg te bieden in de bestaande, eigen woonomgeving.

Hulp bij meer zorgbehoefte Cardia Landscheiding

Heeft u op een gegeven moment meer zorg nodig? Ook dan Cardia u helpen en op de weg daarnaar toe begeleiden. Zo vindt u bij ons een integraal en wijkgericht aanbod van wonen, zorg, welzijn en dienstverlening waaruit u kunt kiezen.

 

Bron: LOCATIENIEUWS
LANDSCHEIDING – oktober 2016

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com