Oproep aan Haagse gezinnen

Bericht CJG

CJG zoekt fotomodellen -mariahoeveHet Centrum Jeugd en Gezin Den Haag is op zoek naar nieuwe foto’s van Haagse gezinnen. Foto’s die laten zien dat het CJG er is voor alle vragen bij opgroeien en opvoeden.

Ze zijn op zoek naar gezinnen die het leuk vinden om als modelgezin voor het CJG op de foto te gaan.

Aanmelden voor 14 november 2016 via: marian.hes@denhaag.nl (zie benodigde informatie hieronder)

Ze hebben een aantal standaard situaties die ze vast willen leggen: een gezin in gesprek met een zorgverlener, kinderen in gesprek met een zorgverlener, een kind dat gemeten wordt etc. En Den Haag is multicultureel, dat mag ook in de foto’s terugkomen.

Deze foto’s worden gebruikt door het CJG in het promotiemateriaal. Dit kunnen folders zijn, maar ook buitenposters, een Facebook artikel of bijvoorbeeld de website.

Benodigde informatie aanmelden

Zou je het nu leuk vinden om met jouw gezin een van de gezichten van het CJG te worden? Meld je dan voor 14 november aan! Stuur een mail naar marian.hes@denhaag.nl en vermeld de volgende informatie:

  • Gezinssamenstelling + leeftijden
  • Culturele achtergrond
  • Stadsdeel waar je woont
  • Korte motivatie, waarom vind je het leuk om mee te werken?
  • Naam, telefoonnummer en/of e-mailadres

Je kunt natuurlijk ook je gegevens achterlaten bij de balie op een van de CJG-locaties.

Tijd en plaats

We denken dat de fotograaf met elk gezin ongeveer 2 tot 3 uur bezig is. In overleg met jou en de fotograaf spreken we samen af op welke CJG locatie we de foto’s maken.

Jaarlijks worden er zo’n 7000 kinderen geboren in Den Haag. In de stad wonen bijna 120.000 kinderen in de leeftijd tot 18 jaar. Deze kinderen bezoeken (al dan niet samen met ouders) één van de tien locaties van het Centrum Jeugd en Gezin (CJG) Den Haag.

Missie

Alle kinderen, jongeren, ouders/verzorgers, professionals en andere betrokkenen in het werkgebied kennen en ervaren het CJG als de belangrijkste en eerst te benaderen bron voor begrijpelijke, bruikbare en zinvolle informatie, educatie, advisering en beoordeling met betrekking tot opvoeding en ontwikkeling.

Kortom: Voor alle vragen over opgroeien en opvoeden ben je bij het CJG aan het juiste adres!

Van kleine vragen tot grote zorgen

Alle medewerkers  gaan ervan uit dat je als ouder het beste weet wat goed is voor je kind en jouw gezin. Maar soms kan het prettig zijn als iemand met je meekijkt, meedenkt of helpt als je een vraag hebt over de gezondheid, ontwikkeling of opvoeding van je kind.

In het CJG tref je het consultatiebureau en de schoolartsen- en verpleegkundigen. Zij volgen samen met jou als ouder de groei en ontwikkeling van je kind vanaf de geboorte tot aan volwassenheid. Je kunt altijd bij hen terecht voor informatie en advies over een gezonde ontwikkeling en een goede verzorging van je kind(eren).

Daarnaast zijn de pedagogisch adviseurs van het Opvoedsteunpunt er om jou te voorzien van tips en advies bij de opvoeding van je kind(eren). En kom je er zelf niet uit, dan kun je altijd de hulp van een gezinscoach inschakelen.

Eigen kracht is uitgangspunt

Hoe je ook contact zoekt met het CJG, jouw vraag bepaalt welke ondersteuning je nodig hebt. Wat je zelf kan, of met hulp van je omgeving, staat daarbij centraal.

Contact 

Het CJG wil voor alle ouders, kinderen en jongeren goed bereikbaar zijn. Daarom zit het CJG, met haar 10 locaties in Den Haag, altijd bij je in de buurt.

Telefonisch zijn ze te bereiken tijdens kantooruren via de Servicelijn: 0800 – 2854070.

Meer informatie, antwoord op veelgestelde vragen, ons cursusaanbod en het laatste nieuws vind je op deze website.

link-blauw   Website CJGdenHaag.nl

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com