Cursus ecologisch tuinieren

 

Cursus ecologisch tuinieren VTV Mariahoeve

In samenwerking met de volkstuinvereniging VTV Mariahoeve geeft VELT het komend seizoen een cursus ‘ecologisch tuinieren door het seizoen in de volkstuin’ aan. Het gaat om een basiscursus, zowel gericht op de moestuin als op de siertuin.

De cursus is vooral bedoeld voor beginnende tuiniers, maar ook voor meer ervaren tuiniers die hun tuin naar een hoger vlak willen tillen. Elke les omvat zowel theorie als praktijk op het terrein van ons.

De cursus vindt plaats op 8 zaterdagen, van 10.00 tot 12.30

26 maart, 23 april, 14 mei, 11 juni, 16 juli, 27 augustus, 10 september en 8 october.

De lessen worden gegeven in het Tuinpaviljoen van VTV Mariahoeve en op het gemeenschappelijk deel van het complex of op de tuin van één van de leden.

De cursus kost € 120,00 per persoon voor leden van VELT en leden van VTV Mariahoeve.

Voor niet leden zijn de kosten € 200,00 voor niet-leden.

Geïnteresseerde leden kunnen zich aanmelden door een mailbericht aan veltdheo@gmail.com. Bij aanmelding gaarne naam, adres, woonplaats en evt. lidmaatschap van VELT (of van VTV Mariahoeve. De aanmelder ontvangt dan van VELT een mail met bevestiging en betalingsgegevens.

Aanmelding kan tot maandag 21 maart.

N.B. bij overtekening geschiedt toelating op volgorde van aanmelding!

De tuin is makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende parkeergelegenheid.

Koffie en thee in de prijs inbegrepen!

Wanneer: 26/03/2016 van 10:00 tot 12:30
Plaats: VTV Mariahoeve (Isabellaland 2320a, 2591 CZ Den Haag)
(Leden)prijs: € 120
Prijsinfo: 200,00 niet leden
Verantwoordelijke: Ras Annelies (veltdheo@gmail.com +31622027676)
Lesgever: Winkler Anouk
Themas: Moestuin, Siertuin, Fruit, Kruiden en Andere


 

Sinds eind 2013 heeft Velt ook een afdeling in Den Haag. Als je lid wordt of bent van Velt en je woont in de buurt, krijg je ook berichten van onze afdeling Velt Den Haag en omstreken.

Via deze afdeling willen we de kennis van Velt toegankelijker maken voor onze leden en Velt meer bekendheid geven. Dat doen we door cursussen en lezingen te organiseren en op markten of andere activiteiten te vertellen over Velt. We hopen ook op meer onderlinge contacten, waarmee we elkaar beter leren kennen en inspireren.

Heb je zelf een mooie tuin die je zou willen laten zien? Zou je een cursus willen volgen om nog beter te kunnen tuinieren, oogsten of koken? Wil je meer weten over een bepaald onderwerp? Kijk voor de mogelijkheden eens op de website van Velt.

Via onze afdeling kunnen ook alle boeken van Velt besteld worden. Als lid van Velt krijg je dan een mooie korting.

Heb je een leuk ecologisch idee? Zou je willen helpen om Velt meer bekendheid te geven? Wil je de organisatie versterken? Stuur dan een mailtje naar Annelies Ras veltdheo@gmail.com

Bron: » »handje2Welkom bij Velt Den Haag en omstreken

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com