DiamantTheater zoekt vrijwilligers

diamanttheater-mariahoeve-vrijwilligers

Enthousiaste versterking gezocht voor ons vrijwilligersteam! 

Ons theater is er voor iedereen. Een plek van creativiteit en vernieuwing binnen de wijk Haagse Hout.

Op dit moment bevindt het theater zich in een stroomversnelling. Wij zijn bezig met het openen van een theaterwinkel. Een uniek concept in Den Haag en staan aan het begin van deze spannende periode!

Wij zijn daarom op zoek naar vrijwilligers op het gebied van publiciteit en productie. Werk je graag met mensen? Vind je het leuk om onderdeel te zijn van ons team en een belangrijke rol te spelen binnen de vernieuwing van het theater?

Meld je dan aan via: info@diamanttheater.nl

Adres DiamantTheater:   link mariahoeve blauwDiamanthorst 183   2592 GD    Den Haag     (google maps)


Informatie DiamantTheater

 Adres:   Diamanthorst 183, Den Haag
 Email:  info@diamanttheater.nl

Website:  link mariahoeve blauwDiamantTheater

Op dit moment bevindt het theater zich in een stroomversnelling. Wij zijn bezig met het openen van een theaterwinkel. Een uniek concept in Den Haag en we staan aan het begin van deze spannende periode!

Ons theater in ontwikkeling is er voor iedereen! Een plek van creativiteit en vernieuwing binnen de wijk Haagse Hout. Wij zijn een jong theater en werken er ook hard aan om iedereen in het Haagse Hout en Den Haag te laten meegenieten van het cultureel aanbod. Op dit moment is het theater in een vernieuwende stroomversnelling en daarom zoeken wij naar enthousiaste vrijwilligers voor ons team met hart voor de zaak!

UNIEK! Het DiamantTheater zal de komende tijd als eerste in Den Haag een theaterwinkel openen.

Het DiamantTheater is HET wijktheater van stadsdeel Haagse Hout, gevestigd in de Haagse wijk Mariahoeve. Een toegankelijk theater met een brede programmering voor alle bewoners van de wijk en omgeving. Van jong tot oud!

Het DiamantTheater is gevestigd in het Diamant College (vmbo school) en beschikt over een theaterzaal voor ruim 150 bezoekers waar uiteenlopende voorstellingen plaatsvinden. Het DiamantTheater is een lijsttheater (podiumafmetingen zijn: 9,6 meter breed, 5,1 meter diep en 4,2 meter hoog), maar de zaal kan ook multifunctioneel gebruikt worden. Het theater beschikt over goede technische voorzieningen, een professionele beamer en een prachtige Yamaho piano.

Bereikbaarheid en parkeren 

 Vanuit Amsterdam 

Den Haag via de A4 Vanuit Amsterdam volgt u de A4 richting Den Haag. Bij  Afslag 8 Leidschendam gaat u de N14 op ( Rijksweg 14). Deze rijdt u helemaal uit. Aan  het einde van de N14 neemt u de afslag naar links “Mariahoeve”. U zit nu op de  Bezuidenhoutseweg. Deze weg rijdt u helemaal uit tot aan de eerste stoplichten waar u  links voorsorteert en tevens links afslaat. U rijdt nu op Hofzichtlaan. Deze straat rijdt u  uit tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf. U rijdt nu op de Diamanthorst. Na  zo’n 500 meter ziet u aan de linkerkant het Diamant Theater. 

Vanuit Rotterdam  

Den Haag via de A13 Vanuit Rotterdam volgt u de A13 richting Den Haag. Bij knooppunt Ypenburg gaat u de A4 op richting Amsterdam. Bij knooppunt Pr. Clausplein vervolgt u de A4 richting Amsterdam en houdt hier de richting Leidschendam/  Forepark aan. Bij Afslag 8  Leidschendam gaat u de N14 op ( Rijksweg 14). Deze rijdt u  helemaa l uit. Aan het einde van de N14 neemt u de afslag naar links “Mariahoeve”. U zit  nu op de Bezuidenhoutseweg. Deze weg rijdt u helemaal uit tot aan de eerste  stoplichten waar u links voorsorteert en tevens links afslaat. U rijdt nu op Hofzichtlaan.  Deze straat rijdt u uit tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf. U rijdt nu op de  Diamanthorst. Na zo’n 500 meter ziet u aan de linkerkant het Diamant Theater.

Vanuit Utrecht 

Den Haag via de A12.  Vanuit Utrecht volgt u de A12 richting Den Haag. Bij  knooppunt  Pr. Clausplein gaat u de A4 op richting Amsterdam en hou dt hier de richting  Leidschendam/ Forepark aan. Bij Afslag 8 Leidschendam gaat u de N14 op ( Rijksweg 14).  Deze rijdt u helemaal uit. Aan het einde van de N14 neemt u de afslag naar links  “Mariahoeve” . U zit nu op de Bezuidenhoutseweg. Deze weg rijd t u helemaal uit tot aan  de eerste stoplichten waar u links voorsorteert en tevens links afslaat. U rijdt nu op  Hofzichtlaan. Deze straat rijd t u uit tot aan de eerste stoplichten en sla hier rechtsaf. U  rijdt nu op de Diamanthorst. Na zo’n 500 meter ziet u aan de linkerkant het Diamant  Theater.

Parkeren bij het Diamant Theater

Parkeren op het terrein voor het Diamant Theater is beperkt. Er is plaats voor maximaal  vier voertuigen. Graag  horen wij van te voren voor wie en of u gebruik wilt maken van de  parkeerplekken op het terrein van het Diamant Theater. Naast het Diamant Theater is parkeergelegenheid voor bezoekers en het parkeren van  grotere voertuigen als een kleine vrachtwagen of een trailer.

Wilt u van te voren kenbaar  maken als u met grotere voortuigen ons komt bezoeken, dan kunnen wij een  5 parkeerplaats voor u vrijhouden. U kunt dit kenbaar maken via het bovenstaande  telefoonnummer. Naast deze parkeergelegenheid is in de straat (Diamanthorst) voor het  Diamant Theater voldoende parkeer gelegenheid. De hele week door kunt u hier gratis  parkeren.

Openbaar vervoer

Het Diamant Theater is goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanaf Den Haag CS  stoppen  een bus voor het Diamant Theater en een tram bij Winkelcentrum Mariahoeve :  Busnummer: Lijn 24 , halte Barnsteenhorst. Tramnummer: Lijn 6 , halte Vlamenburg.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com