December expo MIAW

Bericht: Joan E.

expo December  miaw-december-expo-kunstMiaw doet iedere maand een feestje. Niet alleen voor het feestje, maar ook om bijzondere nieuwe kunstwerken onder de aandacht te brengen! De december-expo zal blijven hangen gedurende de feestdagen en zelfs de hele maand januari. Ben je ook zo benieuwd?

Make It Art Worthy geeft iedereen de mogelijkheid om zijn of haar werk te laten zien: schilderijen, fotografie, keramiek, collages, sieraden en alles er omheen. Recycle-Art wordt gestimuleerd maar alle kunstuitingen zijn welkom.

Zaterdag 3 december

Tijd: 15:30 tot 22:00

Noordwal 18, 2513 EB ‘s-Gravenhage, Nederland      (Google maps)   

Wil jij je werk laten zien? Vraag even naar de mogelijkheden.

Stuur een mailtje naar:    info@miaw.nl

 

Er is geen commissie die vooraf oordeelt (geen ballotage). Wil jij je werk tonen, lever het dan in samen met het inschrijfformulier voor die maand. Je kan tot een ong. een week vóór de maandelijkse opening maximaal drie werkstukken p.p. brengen  … tot er geen ruimte meer is!

MIAW stimuleert nieuw talent. Zij nodigen een ieder uit die nog niet eerder bij hun heeft opgetreden. Ben je uitvoerend musicus? Voordracht Kunstenaar? Of heb je gewoon iets te melden? Deel het met MIAW. Alleen als jij dat wilt natuurlijk. Zij proberen ons podium meer structuur te geven.

Muziek Enzo

Ze hebben het podium verplaatst en zitgelegenheid gecreëerd. Uiteraard proberen zij ook ruimte te bieden aan de bekendere MIAW talenten. De meeste kans op een podiumplek heb je door je van te voren hier aan te melden. We streven naar een mix van geprogrammeerde en niet geprogrammeerde artiesten.

Schema

16.00-17.45 uur: Podium MIAW (aanmelden via het formulier bij dit evenement)
17.45-19.00 uur: Alle verrassingen die zich aandienen
19.00-22.00 uur: DJ Benny Bee en DJ Helga Draait Door kruizen de degens. Een heuse DJ battle bij MIAW, Over de exacte invulling denken wij nog na.

Neem je wat lekkers mee naar het feestje? Dan kom je er achter dat het heel gezellig kan worden als iedereen samen een beetje bijdraagt!

Over MIAW

De stichting is opgericht door de directeur en tevens initiator van MIAW, Cis Deyl. De stichting heeft tot doel het laagdrempelig verbinden van Kunst en Maatschappij in brede context.

Dat doet zij door ruimte te bieden aan kunstenaars, door middel van het creëren van open en zichtbare werkplekken, het houden van een maandelijkse expositie van werk van bewust niet geballoteerde kunstenaars en mogelijkheden te scheppen voor het geven van workshops en cursussen van zeer uiteenlopende aard.

Samenwerking met instanties en organisaties op divers gebied, een duurzaam (her)gebruik van middelen en mogelijkheden en het ultiem bevorderen van creativiteit. Daar staat MIAW voor.

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com