Buurt BBQ Resto VanHarte Haagse Hout

Thema: Geef je Buurt een Boost. Resto VanHarte brengt mensen bij elkaar

Klik op de plaatjes hieronder

 

Buurt BBQ Resto VanHarte

Hét recept voor een betere buurt

Resto VanHarte vindt dat iedereen erbij hoort in de samenleving en wil eenzaamheid en sociaal isolement onder de aandacht brengen en bestrijden. Door mensen met elkaar in verbinding te brengen, zodat zij samen kunnen koken en eten, en vooral zelf kunnen bijdragen aan een leefbare gemeenschap.

Zomerse Resto VanHarte BuurtBBQ’s

Vanaf eind mei organiseert Resto VanHarte op twintig locaties door het land BuurtBBQ’s. Deze barbecues zijn het startsein voor een serie bijzondere activiteiten onder de noemer: Geef je Buurt een Boost. Iedereen kan bij deze buurtfeesten aanschuiven om gezellig mee te eten of om mee te helpen bij de voorbereiding. Kijk hier waar een BuurtBBQ bij u in de buurt plaatsvindt.

Buurt BBQ  Resto VanHarte

Serie van BuurtBoost activiteiten
Deze BuurtBBQ’s staan niet op zichzelf. Eind augustus is er een volgende activiteit, aangestuurd door Resto VanHarte en vrijwilligers. Onder de noemer Ongekend Talent komen bijzondere talenten uit de buurt aan bod. Geef je Buurt een Boost is een project dat bestaat uit een serie activiteiten die in 21 steden door Resto VanHarte wordt uitgevoerd in anderhalf jaar tijd. Het programma heeft in elke stad een startschot met de BuurtBBQ en sluit af met een evenement getiteld ‘Heel de buurt kookt’. Het doel van de BuurtBoost is om met elkaar kennis te maken en te participeren in het leefbaarder maken van je eigen woonomgeving.

Buurtbewoners betrekken
Met het project Geef je Buurt een Boost wil Resto VanHarte een belangrijke stap maken in het betrekken van buurtbewoners in steden waar Resto VanHarte actief is. “Met de BuurtBoost-activiteiten willen we buurten een gezicht geven en de bewoners actief betrekken in de organisatie en de uitvoering. Daarmee leggen we verbinding tussen de eettafel, gezelligheid, inclusiviteit en de werkwijze en missie van Resto VanHarte. Samen eten bij Resto VanHarte leidt tot een betere buurt”, aldus Rob Kars, directeur Resto VanHarte. Geef je Buurt een Boost is mede mogelijk gemaakt door de Nationale Postcode Loterij.

 

Buurt BBQ Resto VanHarte

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com