Fotowedstrijd stadhuis gemeente den Den Haag
Foto: DenHaag.nl

Niet meer geldig / Verlopen / outdated / expired

Fotowedstrijd 20 jaar stadhuis Den Haag

Doe mee met de fotowedstrijd 20 jaar stadhuis Den Haag!   Heeft u in het verleden een mooie foto gemaakt van het stadhuis in Den Haag? Doe dan mee met de fotowedstrijd die de gemeente organiseert vanwege het 20-jarig bestaan van het stadhuis. Maak kans op publicatie van uw foto in de fototentoonstelling die van 10 tot en met 20 november in het atrium van het Haagse stadhuis staat.

Stuur uw foto vóór 2 november naar het e-mailadres: 20jaarstadhuis@denhaag.nl

Fotowedstrijd

De gemeente Den Haag is benieuwd hoe de inwoners van Den Haag en bezoekers het stadhuis en omgeving op foto hebben vastgelegd. Jong en oud worden uitgenodigd mee te doen met de fotowedstrijd. Stuur uw mooiste foto van het stadhuis op. Dat kan zijn van het gebouw in aanbouw, in de sneeuw, tijdens bijzondere evenementen of gewoon zomaar. Van de buiten- of binnenkant. Van 10 jaar geleden, van gisteren of vandaag. Door toevallige voorbijgangers, hobbyfotografen of liefhebbers van architectuur. Dus ga op zoek naar uw mooiste foto of maak een foto en doe mee en misschien hangt uw foto straks in het stadhuis!
Inzenden

De inzending moet aan een aantal voorwaarden voldoen:

de foto moet in jpg-formaat zijn
de resolutie van de foto minimaal 300dpi
kleur of zwart-wit
vermelding van datum van opname
naam van de fotograaf
bij voorkeur geen foto gemaakt met een mobiele telefoon.

Stuur uw foto naar het e-mailadres: 20jaarstadhuis@denhaag.nl

Vóór 2 november moet uw inzending binnen zijn.
Selectie

De professionele fotografen Kim Nuijen en Luuk Kramer zullen de 10 mooiste foto’s selecteren. Deze worden onderdeel van de tentoonstelling. Ook zullen de foto’s op de Facebookpagina van de gemeente Den Haag komen te staan. De inzenders van de gekozen foto’s ontvangen een uitnodiging voor de opening van de tentoonstelling op dinsdag 10 november.

» Fotowedstrijd 20 jaar stadhuis Den Haag

This site is protected by wp-copyrightpro.com