Groep de Mos vraagt uw mening en medewerking

Groep de Mos Een enthousiaste groep vrijwilligers van de Groep de Mos, een lokale Haagse partij, heeft dinsdagavond 15 maart de wijk Mariahoeve bezocht. Het doel was om input te verzamelen in gesprekken met de bewoners en door flyers uit te delen, iedereen op de hoogte te brengen waar Groep de Mos zich allemaal voor inzet. Dus ook voor een beter Mariahoeve.  

De bewoners konden persoonlijk aangeven wat er belangrijk voor ze is in de wijk, wat ze graag anders zien en wat er allemaal verbeterd zou kunnen worden. Richard de Mos, fractievoorzitter van de partij, liep ook mee. “Ik heb tijdens de wandeling zelf al veel dingen gezien die beter kunnen, zoals de matige straatverlichting en losliggende stoeptegels.”

Het is de bedoeling om een themabijeenkomst in de wijk te organiseren en daarmee dieper in te gaan op de onderwerpen die de bewoners naar voren hebben gebracht. Alle zaken die in Mariahoeve spelen, zoals het ontbreken van een goed ouderenbeleid, een gerichte armoedebestrijding en het onveilige gevoel in de buurten. Iedereen kan zijn of haar klachten en wensen sturen naar haagsehout@groepdemos.nl

Met zes jaar politieke ervaring in de Tweede Kamer en vijf jaar Raadservaring in de Haagse gemeenteraad kan Richard de Mos gezien worden als een kundig ‘allround’ politicus. De gedreven fractievoorzitter van Groep de Mos maakt zich sterk voor de belangen van de inwoners van Den Haag met één duidelijke missie: “Terug naar de menselijke maat, waarbij de inwoners van de mooiste stad van Nederland centraal staan”.

 


Groep de Mos / Ouderen Partij Den Haag

Wie of wat is Groep de Mos?

Groep de Mos is een 100% Haags-Scheveningse partij, voor en door Hagenaars, Hagenezen en Scheveningers.

Meer en meer laat Groep de Mos, als enige partij in de Haagse gemeenteraad zien dat wij wél écht begaan zijn met het wel en wee van de Haagse burger. Als leeuwen vechten onze bekwame raadsleden in de debatten, in de commissies, met raadsvragen aan burgemeester en wethouders en in de pers om de rechten van de gewone Haagse burgers en de kleine ondernemers in de wijk te beschermen en hun belangen te behartigen.

Daar waar de gevestigde landelijke partijen zich geconformeerd zien aan landelijke partijpolitieke richtlijnen, pakt Groep de Mos geval voor geval aan en zoekt naar oplossingen die voor dat probleem relevant zijn, ongeacht of dat nu links, rechts of middenpolitiek genoemd wordt, zonder dat daar landelijke partijbonzen over onze schouders mee staan te kijken of dat wel in het strakomlijnde partijplaatje past. Wij doen niet aan politieke kleuren. Bij ons maakt het niet uit welke godsdienst je aanhangt, welke geaardheid je hebt of wat je afkomst is, want bij ons telt maar één ding: dat je samen met Groep de Mos onze mooie stad verder vooruit wilt helpen.

De belangen van de bewoners en ondernemers worden van onderaf, rechtstreeks vanuit de wijk, gesignaleerd, door de stadsdeelteams aangestuurd, tot oplossingen in de raad gesmeed en daar standvastig verdedigd door de meest bevlogen raadsleden die Den Haag tot op heden heeft gekend. Bij ons zijn geen dubbele agenda’s, geen conflicterende belangen en, bovenal, geen kiezersbedrog omwille van het pluche.

Groep de Mos is open, eerlijk en transparant en dat blijft ook zo! Geen prestigeprojecten maar mensen staan bij ons voorop, Haagse, Loosduinse en Scheveningse mensen en dat vindt u terug in ons partijprogramma.

>handje2 Groep de Mos

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com