Jazz Koffieconcert -DiamantTheater winkel

koffieconcert jazz mariahoeve diamanttheaterStudenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag verzorgen de muziek. Laat u verrassen met jazz muziek! Leerlingen van het Diamant College zorgen voor een lekker kopje koffie of thee en een ouderwets plakje cake.

Jazz Koffieconcert

Woensdagochtend 30 november 2016

Tijd: 10.45 uur

DiamantTheater winkel

Locatie:  link-blauw  Winkelcentrum Het Kleine Loo 306 – 2592 CK den Haag

Toegangsprijs: Entree (inclusief koffie/thee en cake) € 3,50

link-blauw   Bestel hier uw kaarten via de website van het DiamantTheater

Informatie:  info@diamanttheater.nl

Met dank aan Bouwfonds en de Winkeliersvereniging van het winkelcentrum is het DiamantTheater eindelijk goed zichtbaar en bereikbaar in Haagse Hout. Onze DiamantTheaterwinkel in het winkelcentrum Mariahoeve verschillende gaat veel nieuwe activiteiten organiseren, ook kunt u langskomen voor kaartverkoop, informatie omtrent voorstellingen.

Misschien wordt u wel zo enthousiast dat u zich aanmeldt als vrijwilliger!

Twee keer in de maand kunt u op woensdagochtend in gezellige café-sfeer genieten van heerlijke live-muziek onder het genot van een kopje koffie. Studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag verzorgen de muziek, leerlingen van het Diamant College zorgen voor de koffie en een zelfgemaakte cake!

Het DiamantTheater wil twee groepen met elkaar verbinden: de relatief grote groep ouderen in de wijk en de overwegend allochtone leerlingen van het Diamant College, de MBO-school waarin het theater is gehuisvest. Tijdens de concerten, die voor iedereen toegankelijk zijn, wordt tegen een kleine vergoeding een concert gegeven door studenten van een andere wijkbewoner: het Koninklijke Conservatorium. De koffie, placering en het gastheerschap zijn in handen van de leerlingen van het Diamant College die hiermee waardevolle praktijkervaring opdoen.

De koffieconcerten in het DiamantTheater zijn mede mogelijk gemaakt door Fonds 1818 en de M.A.O.C. Gravin van Bylandt Stichting.

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com