Schrijftalenten gezocht voor verhalenboek ouderen

Kun je schrijven, dan ben jij de perfecte kandidaat.

Help mee met het samenstellen van een nieuw boek met verhalen van ouderen in seniorenflat Mariahoeve.

Kun je schrijven, dan ben jij de perfecte kandidaat Mariska van AndelMariska van Andel is in opdracht van Gemeente Den Haag bezig met het samenstellen van een boek met verhalen van de bewoners van de seniorenflat aan het kleine Loo. Mariska zoekt daarom personen die het leuk vinden om samen met kinderen een vraaggesprek te voeren met een van de ouderen. Bijna alle ouderen doen mee, dus zij zoekt een groot aantal vrijwilligers.

Aanmelden:    mariska.vanandel @ hotmail.com
Stuur een korte motivatie waarom je mee wil doen aan dit project

Vermeldt in de email je naam, geboortedatum en stuur een pasfoto mee
Tijdstip: donderdag 3 december ben je van 12.30 uur tot 15.00 uur
Verzamelen om 12.00 uur op 3 december bij Het Kleine Loo 364

Je krijgt van tevoren krijg je een aantal thema’s mee waar je het over kan hebben, maar je kunt in het vraaggesprek natuurlijk zelf op zoek te gaan naar een uniek verhaal.

Naar aanleiding van dit interview, wordt je gevraagd het verhaal van de bewoner op papier te zetten in ongeveer 300 woorden (meer mag maar maak het a.u.b. niet te lang). Deze verhalen worden gebundeld tot een boek. De kinderen die meedoen aan dit project zullen hun belevenis verwerken in tekeningen, welke als illustraties in het boek worden gebruikt.

Het is de bedoeling om op 5 januari het boek feestelijk te presenteren op de wijkborrel van Mariahoeve en aan alle deelnemers te overhandigen.

Ben jij nieuwsgierig, goed in gesprekken voeren én heb je een affiniteit met schrijven? Dan ben jij de perfecte kandidaat!

Belangrijke info:

Op donderdag 3 december ben je van 12.30 uur tot 15.00 uur bezig met het interview en krijg je handvatten voor het schrijven van het verhaal. Verzamelen bij Het Kleine Loo 364, Den Haag.

De uiterste inleverdatum voor jouw verhaal is 8 December. Daarna kan het niet meer worden opgenomen in het boek.

Om je aan te melden, mail je een korte motivatie waarom je mee wil doen aan dit project naar: 

email:  mariska.vanandel @ hotmail.com

Vermeldt daarin je naam, geboortedatum en stuur een pasfoto mee.

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com