Speelgoedbeurs voor Ooievaarpashouders

Speelgoedbeurs den-haag Voor alle kinderen van 1 tot 12 jaar uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam/Voorburg uit gezinnen met een Ooievaarspas.

Ouders kunnen voor Sinterklaas of Kerst (dus één keer) voor hun kind (per kind) 3 cadeaus komen uitzoeken met de Ooievaarspas van hun kind.

Dit kan tot en met donderdag 22 december. Neem a.u.b. zelf tassen mee.  U bent echt van harte welkom!

De Speelgoedbeurs is de ochtend open op Maandag-, dinsdag-, en woensdagochtend tussen 10.00 en 12.00 uur en ’s middags op dinsdag en donderdagmiddag tussen 13.00 en 15.00 uur.

Let op! u moet kiezen voor Sint of voor Kerst, dus één keer voor elk kind.

link-blauwSpeelgoedbeurs Westeinde 125a – 2512 GW – Den Haag    (Google maps)

Via het openbaar vervoer is de Speelgoedbeurs zeer goed te bereiken:

link-blauwHalte Brouwersgracht: Bus 25, 50,51 en N4 en tram: 2,3 en 4 en 6.

Dan is het 4 minuten lopen via de Lange Lombardstraat. U ziet dan direct de Speelgoedbeurs

Tel.:  06-29099442  of   070-7631141

Wie komt in aanmerking

Alle kinderen van 1 tot 12 jaar uit Den Haag, Rijswijk en Leidschendam/Voorburg uit gezinnen met een Ooievaarspas hebben recht op het kiezen van speelgoed in onze winkel aan het Westeinde.

Ouders/grootouders of pleegouders kunnen een maand voorafgaand aan de verjaardag van hun kind(eren) cadeaus komen uitzoeken tijdens de openingstijden van de winkel. U hoeft hiervoor geen afspraak te maken.

Daarnaast vinden er extra uitdeelacties plaats voor Ooievaarspaskinderen onder meer in de Sint en Kersttijd.

Let op! Van ruilen komt huilen! Uitgezocht speelgoed kan niet geruild worden.

Als u goed en bruikbaar speelgoed over heeft wil de Speelgoedbeurs dat graag krijgen. Ze halen dit ook eventueel bij u thuis op. 06-29099442

Inleveren speelgoed: Maandag, dinsdag en woensdag tussen 09.30 en 12.00 uur en donderdag tussen 13.00 en 15.00 uur aan het Westeinde 125 A te Den Haag.

 

De Ooievaarspas

De Ooievaarspas geeft korting op sport, cultuur, contributie, lidmaatschap en entree. De Ooievaarspas is voor inwoners van Den Haag, Leidschendam-Voorburg en Rijswijk, met een inkomen tot maximaal 130% van de bijstandsnorm. In 1989 begon de gemeente Den Haag met de Ooievaarspas. Inmiddels maken 53.000 gezinnen gebruik van de Ooievaarspas en zijn er 88.000 passen in omloop.

Heel veel mogelijk 
Ooievaarspashouders kunnen meedoen aan activiteiten bij meer dan 500 sport- en cultuuraanbieders. Ook zijn er verschillende speciale regelingen aan de Ooievaarspas gekoppeld voor de Haagse Ooievaarspashouders, zoals een aantrekkelijke zorgverzekering, de Schoolspullenpas voor schoolgaande kinderen, gratis openbaar vervoer voor AOW-gerechtigden en meer.

link-blauw  Klik hier informatie over Ooievaarsregelingen

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com