U bent van harte welkom

Zwedenburg middin-open-dag-mariahoeveAC Zwedenburg heet alle geïnteresseerden welkom om onze Open Dag te bezoeken. Er is die dag veel te beleven.

Alle werkgroepen zijn toegankelijk. Een mooie gelegenheid om te kunnen zien hoe we onze mooie producten van hout, keramiek, papier en vilt maken en te genieten van de gastvrijheid van onze cliënten. Dat is zeker de moeite waard.

Open Dag  AC Zwedenburg

Donderdag 24 november 2016

Tijd: 10.00 uur – 15.30 uur

Adres: link-blauw Zwedenburg 99 – 2591 BC – Den Haag  (Google maps)

Tel: 070 381 79 07

Email: Zwedenburg@Middin.nl

Onze vele ambachtelijke producten zijn te koop. Vast interessant zo vlak voor de feestdagen. Je vindt bij ons allerlei leuke surprises en geschenken.

Je kunt meebewegen tijdens de wekelijkse ZUMBA van 10 tot 11 uur.

Er zijn maar liefst drie optredens die om een ruimhartig BRAVO vragen! De bekende Theatergroep EsKalibur geeft ’s morgens van 11:30 uur – 12:00 uur en ’s middags van 14:00 uur – 14:30 uur, korte voorstellingen van Don Guychotte.

Thema in deze voorstelling is de mogelijkheid (of is het de onmogelijkheid?) om je dromen waar te maken.

De Musicalgroep Zwedenburg brengt van 13:00 uur –  13:30 uur het beste uit ‘Ja Zuster Nee Zuster’.

Er is ’s morgens koffie en taart. Tijdens de lunch zijn er soep en broodjes.

We praten iedereen graag bij over al onze mooie nieuwe plannen:

De ‘PopUp Shop’, ‘De Kledingbank’, de ‘Minimarket Supersociaal’ en het ‘FabLab Mariahoeve’.

Bericht: AC Zwedenburg MIDDIN

middin-open-dag-mariahoeve

Eskalibur

Eskalibur werkt sinds 1994 als een professioneel theatergezelschap voor acteurs, dansers en theatermakers met een verstandelijke beperking. Eskalibur maakt theatervoorstellingen en -acts, biedt een theateropleiding en geeft workshops aan scholen en het bedrijfsleven.

Workshops

Behalve theatervoorstellingen en –acts geeft Eskalibur ook workshops aan bedrijven en scholen. In de workshops wordt, met drama of dans als uitgangspunt, een kijkje genomen in de unieke werkwijze van Eskalibur.

De acteurs en dansers werken met uw mensen samen in oefeningen en spelvormen die zij dagelijks doen. Hiermee komt u uiteindelijk tot materiaal voor een korte presentatie waarmee de workshop wordt afgesloten.

De ongedwongen manier van werken maakt dat er prettig, maar ook zinvol gewerkt kan worden. Deelnemers doen ontdekkingen over zichzelf en verleggen hun grenzen.

Workshops zijn te boeken op locatie of bij Eskalibur. Een workshop duurt maximaal twee uur.

AC Zwedenburg

Zwedenburg is een groot werkcentrum in de wijk Mariahoeve in Den Haag. Er kunnen dagelijks ongeveer 100 medewerkers werken. Het gebouw heeft drie verdiepingen en is toegankelijk voor mensen in een rolstoel. Als je kiest om bij Zwedenburg te komen werken, ga je aan de slag bij, naar keuze, één van de zeven werkgroepen. Je kunt bij ons arbeidsmatig werk doen. Als je graag wilt werken kun je je bij Werkcentrum Zwedenburg verder ontwikkelen.

    Voor mensen met een lichte tot matige verstandelijke beperking

    Groot werkcentrum, waar dagelijks ongeveer 100 mensen kunnen werken

    Zeven verschillende werkgroepen

    Gebouw aangepast voor mensen in een rolstoel

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com