Vatelschool Restaurant weer open

Vatelschool Restaurant Vatel mariahoeveIn het restaurant worden de diners geserveerd door de leerlingen van de afdeling Horeca onder begeleiding van hun vakdocenten.

Vanaf 21 September 2016

Iedere dinsdag, woensdag en donderdag diner.

Het restaurant is geopend tussen 17.30 uur en 19.30 uur.

Zij serveren iedere week een wisselend 3-gangen menu voor € 11,50.

Vanaf 23 September 2016

Iedere vrijdag de lunch. Momenteel hebben zij een aanbieding, t/m de Kerstvakantie.

In plaats van € 8,75 betaalt u maar € 5,00 voor een 3-gangen lunch menu.

In het restaurant is plaats voor 40 gasten. Wilt u met meerdere personen komen of wilt u uw bezoek aan ons restaurant op een andere manier invullen, neem dan contact op met de school en vraag naar de heer Broeren.We gaan dan kijken op welke manier wij u kunnen helpen. Wij staan absoluut open voor een receptie, borrel, koffietafel, high tea, broodjeslunch enz.

Reserveren kan via: 070-3440000 of via reservering@vatel.nl (uw reservering is pas definitief als deze via de mail is bevestigd).

Prijzen restaurant

3 gangen lunch € 8,75 (t/m de Kerstvakantie betaalt u maar € 5,00)
3 gangen diner € 11,50

François Vatelschool

Granaathorst 20

Postcode: 2592 TD

Den Haag

Telefoon: 070 – 344 00 00

Fax: 070 – 344 00 44

linkie VatelSchool

Vele koks zijn bij de François Vatelschool hun carrière begonnen.

Tijdens vakwedstrijden en op het MBO blijkt dat de François Vatelschool toppers in huis hebben op het gebied van koken en serveren. Niet voor niets is het mogelijk bij hun al 3 maanden, een half jaar of een jaar af te snoepen van je MBO-opleiding door vrijstellingen te verdienen.

De school biedt volop de gelegenheid om van koken en serveren een kunst te maken tijdens de 15 uur praktijk die iedere bovenbouwrichting heeft. Je krijgt les van doorgewinterde koks en gastheren die zelf jarenlang in restaurants gewerkt hebben.

Door zelf stage te lopen in de derde en het vierde leerjaar weten de leerlingen ook precies hoe het er in het bedrijf aan toegaat. Natuurlijk loop je als leerling meteen al stage in bedrijven.

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com