terug

Resto vanHarte Mariahoeve

Resto VanHarte

 Resto Den Haag Mariahoeve

  • Professionals en vrijwilligers maken een gezond en lekker driegangendiner
  • Iedereen is van harte welkom
  • Maak kennis met organisaties uit de buurt
  • Ontmoet nieuwe mensen
  • Leuke thema-avonden
  • Kinderen van harte welkom

Een kleine indruk van de hartelijke en warme sfeer in Resto vanHarte Mariahoeve waar iedereen welkom is.

30 Juni BBQ & Muziek met De Residents en Symphonic Seniors!

Adres
Resto VanHarte Mariahoeve
Diamant College
Diamanthorst 183
2592 GD Den Haag

Restomanager
Ben Lachhab
Tel 06 466 140 25

Openingstijden
Iedere dinsdag
Resto open 17.30 uur. Aanvang maaltijd 18.00 uur

Word jij straks ook vriend van Resto Van Harte?

Resto VanHarte gaat actief op zoek naar goeie buren die onze vriend willen worden onder het motto: ‘Een goeie buur is beter dan een verre vriend’. En in de 3e week van september organiseren alle 34 Resto’s een speciaal ‘fundraising/VanHarte vrienden evenement’. Word jij straks ook vriend van Resto VanHarte en stel jij dan ook je eigen recept samen voor een betere buurt? Hoort zegt het voort en maak ook je familie, vrienden of werkgever enthousiast om ons te steunen.

Op 34 locaties door het hele land organiseert Resto VanHarte, hét recept voor een betere buurt, lekkere en betaalbare driegangendiners voor buurtbewoners met diverse achtergronden. Iedereen is welkom. De gemeenschappelijke eettafel is bij uitstek geschikt om met andere buren in contact te komen en om met elkaar de wijk leefbaar te houden. Bijvoorbeeld door samen iets te ondernemen.

 

 

Resto Den Haag Mariahoeve

 

Een avond bij VanHarte

vanharte werkwijzeIn onze Resto’s verzorgen we één of twee avonden per week een gezond en betaalbaar driegangendiner, meestal in een school of buurthuis met een professionele keuken. Binnen enkele uren tovert het Restoteam deze ruimte om tot een gezellig buurtrestaurant.
Onder leiding van een professionele kok start de keukenploeg de voorbereidingen.

Vrijwilligers doen in de buurt boodschappen, bouwen het podium op voor de muzikant of spreker van vanavond en dekken de tafels. Rond etenstijd schuiven de gasten aan.

Bij Resto VanHarte eten we wat de pot schaft. We gebruiken verse groenten en serveren diervriendelijk geslacht halal vlees. Regelmatig staat er vis op het menu en áltijd is er een vegetarische variant, mits u hiervoor reserveert.

Tussen de gangen door kunt u genieten van speciale muziek- en dansoptredens. Ook organiseren we spelavonden. Regelmatig nodigen we organisaties uit de wijk uit die vertellen wat ze voor u kunnen betekenen.

Ook buiten onze vaste Resto-avonden om organiseren we evenementen waar ontmoeting en verbinding vooropstaat. Onze Restoteams rukken dan uit met onze VanHarte foodtruck om in no time voor een grote groep mensen een gezonde maaltijd te serveren. Zo kunnen we overal in het land mensen enthousiast maken voor de VanHartefilosofie.

Maatschappelijk betrokken

Bij Resto Van Harte is iedereen welkom en bieden we mensen volop de kansen om zich te ontwikkelen. Onze speciale aandacht gaat uit naar mensen die graag willen doorstromen naar de reguliere arbeidsmarkt of hun eigen Resto-activiteiten willen gaan ontplooien. We stellen hen in de gelegenheid om de kennis en werkervaring die ze hiervoor nodig hebben op te doen in de Resto’s, onder deskundige begeleiding van de Restoteams.

Dank aan onze partners

Resto VanHarte is mogelijk dankzij de hulp van vrijwilligers en donateurs en de samenwerking met bedrijven, fondsen en overheden. Bedrijven steunen ons niet alleen financieel, maar ook door medewerkers in de gelegenheid te stellen mee te draaien in de Resto’s en hier activiteiten voor de gasten te organiseren.

Hecht netwerk

Resto VanHarte werkt graag samen met organisaties die net als wij sociaal isolement de wereld uit willen helpen en leefbaarheid in de wijk willen bevorderen.

We bundelen onze krachten ook met sociale wijkteams, sportclubs, wijktheaters, GGD, de Voedselbank, asielzoekerscentra, moestuinen, thuiszorgorganisaties, UWV Werkbedrijf, sociaal raadslieden en woningcorporaties. Samen bereiken we meer in de wijk dan ieder voor zich.