Stichting Yasmin in het wijkcentrum Mariahoeve…

mariahoeve yasmin inloopHaagse kracht is Vrouwenkracht daarom start Stichting Yasmin in het wijkcentrum Mariahoeve. Ons wijkteam staat graag voor je klaar. Je kunt bij hun terecht voor :

 • Inspiratietafels en of mini-workshops waarbij diverse thema’s centraal staan. Dit geeft je een voorproefje wat je kunt verwachten van onze wijkteams en onze trainingen. Samen kijken we naar waar jouw behoefte ligt en of we je daarbij kunnen ondersteunen.
 • Persoonlijk begeleiding op gebied van loopbaan coaching en persoonlijke ontwikkeling. Samen bepalen we waar je aan wilt werken en stel je samen een plan van aanpak op.
 • Als je weet waar je aan wilt werken, kan je deelnemen aan één van onze trainingen. Onze trainingen zijn afgestemd op bewustwording, persoonlijke ontwikkeling en loopbaantrajecten.

Even voorstellen nieuw in de wijk!

Hedy Geerlings

Hedy Geerlings wijk mariahoeve‘Wie naar buiten kijkt, droomt, wie naar binnen kijkt wordt wakker!

 ‘Als trajectbegeleidster bij Stichting Yasmin wil ik de vrouwen begeleiden hun kracht en talent te ontdekken, op weg naar zelfstandige deelname in de maatschappij.’

 

 

Laura Anganois

Laura Anganois wijk mariahoeve‘Het mooiste wat je kunt worden, is jezelf!’

‘Ik werk als coach en trainer bij Stichting Yasmin en volg de opleiding tot Psychodynamisch Therapeut. Mijn specialisatie is persoonlijke groei. Ik bied een luisterend oor, maar ga ook graag samen actief op zoek naar  manieren waarop mensen het beste uit zichzelf naar boven kunnen    halen.’ 

 

 

Kennis maken en oriëntatie wat Yasmin voor jou kan betekenen?

Wil je een training volgen?

De training Sterk maakt je bewust van jezelf en zorgt dat jij in jouw kracht komt te staan en  start op 4 oktober! Laat ons team je informeren wat deze training voor jou kan betekenen en kom langs voor een informatiefolder of stuur een mail naar info@stichtingyasmin.nl

Vacature vrijwilligers: Yasmin Ambassadeurs

Om meer aandacht te geven aan onze trainingen, zoeken wij “Yasmin ambassadeurs”. In de rol van “Yasmin ambassadeur” vragen wij je netwerk te benaderen en onze trainingen te promoten.

Ambassadeurschap is een kwestie van doen. Om je daarbij te helpen en te begeleiden volg je diverse trainingen binnen Yasmin. Tijdens één van de trainingen ga je direct aan de slag in je rol als Ambassadeur.  Binnen het ambassadeurschap zet je niet alleen je eigen netwerk in maar vergroot je deze ook. Het leuke van het ambassadeurschap is dat je contacten kunt leggen met organisaties of vrouwen waar je al langer benieuwd naar bent maar ook een oud-collega, vriendin of schoolgenootje van vroeger. 

Als je al actief bent bij andere organisatie kan je daar eens om aandacht en tijd vragen en vertellen wat jij belangrijk vindt van onze trainingen en wat het jouw heeft gebracht. Jij kunt hiermee ander helpen door hun te inspireren met jouw persoonlijke verhaal.

In rol je als “Yasmin ambassadeur” verwachten wij dat je:

 • proactief en ondernemend bent;
 • veel dames in Den Haag kent;
 • je het leuk vindt om nieuwe contacten te leggen;
 • dat je het trainingsaanbod kent en promoot;
 • je graag andere motiveert en inspireert aan de hand van jouw verhaal
 • deelnemers werft voor onze trainingen;
 • iets nieuws wil leren en nieuwsgierig bent;
 • aanwezig bent op evenementen en Yasmin vertegenwoordigt;
 • minimale inzet voor een jaar.

Wat bieden wij jou:

 • Alle trainingen binnen Yasmin mag je gratis volgen.
 • Yasmin organiseert voor haar vrijwilligers verschillende activiteiten.
 • Begeleiding en ondersteuning om je rol als “Yasmin ambassadeur” zo goed mogelijk uit te voeren.
 • Trainingstraject van 12 weken, 2 dagendelen per week gericht op je rol als Ambassadeur.

Doorstroom als vrijwilliger

Vanuit ambassadeurschap biedt Yasmin je ook de mogelijkheid om door te stromen naar trajectbegeleiding of trainer. Ook hiervoor wordt je intern opgeleid. Hiermee wil Yasmin jou een groei meegeven waardoor je nog meer in je kracht komt te staan. Je wordt getraind en begeleid door ervaringsdeskundige en professionals.  

 

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com