Win een (Klimaat) straatfeest

straatfeest straatfeest-klimaat-mariahoeve Hoe wil je meespelen –  Met de straat of met een groep?

Op de website van het Klimaatstraatfeest kun je je tot 7 maart 2017 aanmelden voor de burencompetitie of groepencompetitie.

 

link-blauw  Hier aanmelden voor deelname aan Klimaatstraatfeest

Prijzen
Behoor jij met je buren of je groep tot de absolute top van Nederland?

Dan winnen jullie een fantastisch geldbedrag waarmee jullie de competitie op een gezellige en feestelijke manier kunnen afsluiten.

Burencompetitie
Nummer 1 wint een straatfeest ter waarde van € 5.000,-
Nummer 2 wint een straatfeest ter waarde van € 2.000,-
Nummer 3 wint een straatfeest ter waarde van € 1.000,-

Groepencompetitie
Nummer 1 wint een straatfeest ter waarde van € 5.000,-
Nummer 2 wint een straatfeest ter waarde van € 2.000,-
Nummer 3 wint een straatfeest ter waarde van € 1.000,-

Meespelen –  Met de straat :

De Burencompetitie bestaat uit spelers in een straat. Als je je aanmeldt als straat vorm je automatisch een team met je buren. Speciaal voor Buurkrachtbuurten zijn er nu de Binnen-de-buurt-competitie en de Onderlinge-buurtencompetitie.

Meespelen –  Met de Groep:

Spelers uit de Groepencompetitie zijn leden van een club, vereniging of vriendengroep. Je vormt een groep door spelers uit te nodigen met de code die je ontvangt na aanmelding van een nieuwe groep.

Het idee achter de competitie is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen. De straat die aan het einde van de competitie de meeste punten heeft gescoord wint een fantastisch straatfeest.

Burencompetitie & Groepencompetitie

In de burencompetitie ben je op basis van woonadres met elkaar verbonden, je doet dus mee met jouw buren. Wil je niet met jouw buren meedoen, maar met jouw voetbalteam, collega’s, vrienden of vereniging? Meld je dan aan voor de groepencompetitie.

Speciaal voor Buurkrachtbuurten zijn er nu de Binnen-de-buurt-competitie en de Onderlinge-buurtencompetitie. Omdat Buurkrachtbuurten hier automatisch aan meedoen, kunnen ze zomaar dubbel in de prijzen vallen. Klik hier voor meer informatie over de Buurkrachtcompetitie.

Bewijsmateriaal indienen

Alle acties moeten in de wedstrijdperiode (10 oktober 2016 t/m 31 maart 2017) worden uitgevoerd. Het bewijsmateriaal (bijvoorbeeld foto’s, bonnetjes of offertes) van uitgevoerde besparingsacties upload je op jullie persoonlijke pagina. Al het bewijsmateriaal wordt beoordeeld door een jury. Na goedkeuring van de jury worden de klimaatpunten bij jullie totaal aantal bijgeschreven. LET OP: Punten worden in de burencompetitie per deelnemend huishouden toegekend. In de groepencompetitie worden de punten per ingeschreven deelnemer toegekend.

BESTE KLIMAATSTRAAT VAN NEDERLAND

Op 7 maart 2017 vindt er een afvalronde plaats. Na deze afvalronde strijden alleen de beste 100 Klimaatstraten door om de titel Beste Klimaatstraat van Nederland. De eindstrijd duurt tot 31 maart 2017, het einde van de competitie. Op zaterdag 15 april 2017 worden de winnaars op feestelijke wijze bekend gemaakt.

 

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com