The Young Eagles of Hope

 

Ben jij tussen de 4 en 15 jaar? Dan staat Young Eagles of Hope voor jou klaar. Zij hebben als doel je kennis en vaardigheden bij te brengen, je weerbaarder te maken en graag een ruimte bieden om even je zelf te kunnen zijn. Begeleid onder elkaar ervaringen uitwisselen.

Young Eagles of Hope kent creatieve middagen en nodigt bekende personen uit om over hun eigen levenservaring te vertellen. Alles wat jou kan helpen de dagelijkse dingen in het leven op een positiYoung Eagles of Hopeevere manier te benaderen.

Iedereen moet het zelf doen en je zal zelf moeten leren omgaan met allerlei moeilijkheden en tegenslagen. Maar het helpt, als je dat wil, om jouw problemen te delen.

Door er over te praten leer je nieuwe dingen en sta je niet alleen. Young Eagles of Hope nodigt alle kinderen uit waarvan de ouders in aanmerking zouden komen voor een ooievaarspas, of die reeds hebben.

Maar ook jongeren die even moeilijk zitten en behoefte hebben aan contact met leeftijdsgenoten om samen aan weerbaarheids building te doen.

Ben jij iemand die voorruit wil en misschien ook samen met ons aan je toekomst te bouwen, neem dan even contact met ons op via telefoon 06-43614683 of kom naar onze club middag, elke woensdag tussen 14.00 uur en 17.00 uur in de gezellige Oranjezaal van het wijkcentrum aan de Ivoorhorst 155. Het gebouw waar ook de medewerkers Voorwelzijn zitten, de Burenhulpcentrale, het wijkberaad en een tandarts.

 

Bron: » » Young Eagles of Hope

De kinderen zijn de nieuwe generatie, ze hebben onze hulp nodig, maar wij hebben ook hun hulp nodig. Als wij voorzien in de basisbehoeften, in hun studie, maar ook de kinderen uit het sociale isolement halen, dan kunnen zij opgroeien tot bijzondere, krachtige kinderen.

Door middel van dit project hopen we dat de kinderen hun gaven en talenten leren ontdekken die ze weer kunnen gebruiken in hun dagelijkse leven. Dus laten we de kinderen en gezinnen helpen. Zij hebben onze hulp nodig. Zij hebben liefde, kracht en hoop nodig.

En dat willen we hun geven.

Young Eagles of Hope

This site is protected by wp-copyrightpro.com