Tweedehands kleding van Floortje Florence

mariahoevedagcentrum006

Kleding. In verpleeghuis Expertisecentrum Mariahoeve is een winkeltje gevestigd dat gerund wordt door cliënten van de keten jonge mensen met een dementie. In deze winkel is goede tweedehands kleding te koop voor mannen, vrouwen en kinderen voor kleine prijzen. Denk hierbij aan een broek voor 2 euro en een jas voor 5 euro. Van de opbrengst van de winkel ondernemen we leuke activiteiten met de cliënten.

De winkel is te vinden door vanaf de receptie de pijlen te volgen. De deur naar het dagcentrum is gesloten, maar middels de speciale bel voor de winkel komt er iemand naar u toe. De winkel is elke doordeweekse dag geopend van 10.30 tot 14.30.

Tweedehands kleding van Floortje Florence 002    Tweedehands kleding van Floortje Florence  003    mariahoeve Tweedehands kleding van Floortje Florence 004

Informatie

Opbrengst verkoop Floortjes licht gebruikte kleding en sieraden voor goed doel

Medewerkers en cliënten van het verpleeghuis Expertisecentrum Mariahoeve, afdeling jonge mensen met een dementie, zijn een initiatief gestart onder de naam: “Tweedehands kleding van Floortje”. Met de opbrengst worden leuke activiteiten voor de cliënten georganiseerd.

De speciaal voor u geselecteerde, licht gebruikte kleding, sieraden en schoenen zijn voor een klein bedragje te koop. Denk hierbij aan een broek: 2 euro, een jas: 5 euro, oorbellen: 3 euro, blouses en overhemden: 2,50, rokken: 2,50, broeken: 2 euro, shirts 2 euro, armbanden: 2,50, vesten: 2,00 enz.

Ingang Hofzichtlaan: De winkel is te vinden door vanaf de receptie de pijlen te volgen.

mariahoevedagcentrum005Ingang Dagcentrum Hongarenburg: De deur naar het dagcentrum is gesloten, maar middels de speciale bel voor de winkel komt er iemand naar u toe.

De winkel is van maandag tot en met vrijdag, geopend van 10.30 uur tot 14.30 uur.

U mag natuurlijk ook onze jonge mensen met een dementie steunen, door uw uitstekende kleding, schoenen en sieraden die u niet meer gebruikt af te geven bij de receptie van Expertisecentrum Mariahoeve aan de Hofzichtlaan 115, 2594 XZ – Den Haag.

Expertisecentrum Mariahoeve

This site is protected by wp-copyrightpro.com