We worden niet gehoord

slechthorenden we worden niet gehoordMede door het enthousiasme van de spelers, de uitstekende techniek en de goed gekozen geluiden werd je al snel midden in de belevingswereld van slechthorenden geplaatst.

De boodschap is aangrijpend en beklemmend, maar wel gelijk duidelijk.

Normale achtergrond geluiden kunnen er al voor zorgen dat personen met hulpmiddelen voor het gehoor, niets meer verstaan en buiten gesloten worden. Met levendige en op waarheid gebaseerde sketches werden deze problemen en frustraties aan het publiek voorgelegd.

Een goed gevulde zaal, energieke gemotiveerde spelers en problemen van slechthorenden. Een verassende mix die aan het einde, op bijna pijnlijke wijze duidelijk maakte waar deze groep dag in dag uit mee te maken heeft.

Dit gaf niet alleen een mooie extra dimensie aan de voorstelling, maar de interactie toonde inzicht en durf van de regisseur om de bezoekers bij de gevoelige boodschap te betrekken.

Een succes voor de theatermaker en regisseur Drosoula Tsangaratou, de acteurs en iedereen die aan deze productie heeft bijgedragen. Ondanks het feit dat een van de spelers niet mee kon doen vanwege ziekte, is een geweldige uitvoering neergezet. Zeer zeker de moeite waard om naar toe te gaan en dit zelf te beleven.

 


Volgende voorstellingen:

29 oktober 2016 in Leiden (Theater Imperium) 

Oude Vest 33e – 2312 XR Leiden
Tel: 071 5141035

4 februari 2017 in Delft (Microtheater De Flits).

Kerkstraat 19  – 2611 GX Delft
T 015-2130077

Spel:  Eveline van Oldenborgh, Daphne Peeters, Rob Westein, Wilma de Groot, Elena Antoniou, Herby Rietveld

Theatermaker / regie Drosoula Tsangaratou

Decors De vrijwilligers v/d De Grondslag, ontwerp:  Herby Rietveld

Techniek:  Willem Sterk, Alex Heijnes, Kamiel Sikkes en Herby Rietveld van De Grondslag

Grafische vormgeving:  Zabriski Leiden, www.zabriski.nl

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com