Feestelijke Griekse avond met buffet & dessert

wijkdiner familie florence mariahoeve- Het expertisecentrum Mariahoeve organiseert inmiddels het 100ste wijkdiner. Om deze gelegenheid extra feestelijk te maken, staat het diner in het teken van het thema ‘Griekenland’.

Dat houdt in, lekker Grieks eten, Grieks drinken en natuurlijk Griekse muziek.

100 ste wijkdiner

Vrijdag 25 november

Tijd: 17.00 uur

Locatie: Grand Café   De Roos

Adres:    Hofzichtlaan 115 – 2594 XZ – Den Haag

Reserveren verplicht en graag betalen bij uw reservering

Kosten: 15 euro per persoon    (Hiervoor krijgt u een uitgebreid driegangendiner in Griekse stijl)

Mensen die zin hebben om mee te eten, kunnen zich aanmelden via:

Email:  mariahoeve@florence.nl     

of via Tel:  070 – 754 66 66

 

Ontstaan in 2008

Het eerste wijkdiner vond plaats in 2008. “Aanleiding was een gesprek dat ik had met Frans Metselaar, een toenmalig lid van de Wijkcliëntenraad”, vertelt Martin van Wijngaarden, coördinator activiteiten bij Mariahoeve.

“Frans vertelde mij dat we iets moest organiseren voor mantelzorgers. Zijn vrouw, die vier jaar geleden helaas is overleden, had dementie. Hij was op zoek naar een plek om met anderen te kunnen praten. Samen bedachten we een wijkdiner, waarbij iedereen uit de wijk kon aansluiten. Niet alleen om over dementie te praten, maar gewoon over van alles. We wilden tegelijkertijd de sociale contacten versterken.”

Nieuwe vriendschappen

Het wijkdiner was al snel een groot succes. “Elke laatste vrijdag van de maand vindt het wijkdiner plaats. Er komen gemiddeld zo’n vijftig mensen eten. Het is altijd erg gezellig en er wordt veel met elkaar besproken. Frans komt trouwens na al die jaren ook nog steeds. Ik weet dat er dankzij onze wijkdiners ook nieuwe vriendschappen in de wijk zijn ontstaan”; aldus Martin van Wijngaarden.

 

Missie van Florence

Onze missie is datgene waar wij als Florence voor staan:

Bij Florence heeft u altijd iets te kiezen. Want wij wéten hoeveel meer het leven te bieden heeft als u uw eigen keuzes kunt maken. Juist als het gaat om iets persoonlijks als gezondheid en zorg. Zelf kiezen maakt sterker en minder kwetsbaar. Daarom kunt u bij Florence rekenen op een breed aanbod. En op proactieve en professionele medewerkers die u graag helpen bij het maken van uw keuze.

Visie van Florence

Onze visie is datgene waar wij als Florence voor gaan. Deze geeft ons handvatten om onze dienstverlening steeds verder te verbeteren: Het leven heeft zo veel meer te bieden als je je eigen keuzes kunt maken op het gebied van gezondheid en zorg.

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com