Geslaagde flensjesdag Yeoh en Cardia

Stichting YEOH yeoh-cardia-mariahoeveBericht van een vrijwilliger bij de Stichting YEOH & Culture

Een gezellige flensjes dag voor de bewoners van Cardia Landscheiding, georganiseerd door Stichting Yeoh. Nadat iedereen persoonlijk door de jongeren voorzien was van de traktatie, aten deze gezellig met de ouderen mee.

Aan de vriendelijke gezichten en de ontspannen sfeer was te merken dat de middag geslaagd was. Respect voor de ouderen en omgeving maakt deel uit van de normen en waarden, die Stichting Yeoh hoog in het vaandel heeft.

De kinderen mochten na afloop ook hun danstalenten laten zien. Cardia en Stichting Yeoh hebben hiermee bewezen dat jong en oud veel van elkaar kunnen leren.

 

yeoh-cardia-wijk-mariahoeve-1 yeoh-cardia-wijk-mariahoeve-2 yeoh-cardia-wijk-mariahoeve-3 yeoh-cardia-wijk-mariahoeve-4 yeoh-cardia-wijk-mariahoeve-5 yeoh-cardia-wijk-mariahoeve-6


Stichting YEOH & Culture wil graag diverse activiteiten blijven aanbieden.  Ook willen we in de toekomst activiteiten op het gebied van sport gaan aanbieden. Onze doelgroep is gezinnen waarvan de kinderen door problemen niet aan activiteiten kunnen meedoen.

Dit kunnen we niet alleen en hebben uw hulp hard nodig. Mocht u een bijdrage willen leveren dan kan dat via:

STICHTING YEOH & CULTURE
Rekeningnummer:    NL61 RABO 0191242993

link-blauwANBI registratie:       RSIN: 8561.13.414     (Zoek een ANBI registratie)

KVK 65440773

Stichting YEOH & Culture 

Stichting YEOH & Culture wil jongeren in de leeftijd van 4 – 18 jaar die het minder breed hebben een kans bieden om zichzelf te kunnen zijn. Veel van deze kinderen hebben geen toegang tot sociale activiteiten zoals sport, dans of andere evenementen.

We geven deze groep een veilige plek te kunnen bieden waar ze kunnen spelen, knutselen, dansen en andere activiteiten kunnen doen. De een heeft behoefte aan een luisterend oor, de andere meer aan voedsel of andere materiële zaken. Het is pas echt geslaagd als zij met een glimlach op hun gezicht weer weggaan.  Door te investeren in deze groep kinderen en jongeren, wordt hun kans op goed onderwijs vergroot en daarmee op een betere toekomst.

Door goed contact met de ouders en een vertrouwensband met hun op te bouwen willen we inventariseren wat er nodig is. Indien nodig is ondersteuning mogelijk in de vorm van: boodschappen, kleding, speelgoed e.d.  Adviezen over mogelijkheden van de algemene hulpverlening en budgetbeheer.

We hopen onze doelstellingen te bereiken door o.a.:
– Het organiseren van diverse workshops;
– Het verstrekken van gezonde maaltijden;
– Het aanbieden van sport-, spel en muziekactiviteiten;
– Het aanbieden van mentale weerbaarheidstrainingen en overige trainingen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com