Parels van Den Haag

Parels van Den HaagMevr. Offermans mag zich nu lid noemen van de selecte groep “Parels van Den Haag”, bestaande uit personen die een officiële erkenning hebben gekregen voor hun jarenlange, bijzondere en belangeloze inzet ten behoeve van de gemeenschap. Ze werd vanuit de wijk Mariahoeve voorgedragen.

Bij de viering van de Internationale Dag van de vrouw, op zondag 13 maart 2016, werden in de Speakerscorner van de Haagse Hogeschool de prijzen uitgereikt. Tijdens de ceremonie, vanwege de kleine zaal, uitsluitend voor genodigden, mocht zij deze welverdiende oorkonde en dit prestigieuze award, met bijbehorende bloemen in ontvangst nemen. Persoonlijk overhandigd door Emancipatie Ambassadeurs  Hanna Asoma en Po yee Leung, aangesteld door Wethouder van de Gemeente Den Haag, Karsten Klein

Een van de vele projecten waar Mevr. Offermans zich momenteel met hart en ziel voor inzet, “Women Empowerment” heeft als doel, vrouwen hun identiteit laten ontdekken en ontwikkelen. Tools aan te reiken om te helpen hun verlangens te realiseren. Het is een uitdagend en leerzaam programma met uiteenlopende thema’s. Elke workshop is bedoeld om vrouwen bewust te maken van hun passie, talenten en kwaliteiten. Hierdoor krijgen ze een realistisch beeld van zichzelf en kunnen ze hun droom gaan na leven.

Mevr. Offermans maakt zich samen met Stichting Colours of Impact, vooral sterk voor de ontwikkeling en verzelfstandiging van de vrouwen in Mariahoeve.

Parels van Den Haag

Parels van Den Haag zaal uitreiking

Parels van Den Haag

Parels van Den Haag is een initiatief van Emancipatie Ambassadeur Hanna Asoma, om personen die jarenlang belangeloos hun krachten geven aan een gemeenschapsproject, te eren. De erkenning te geven en te laten zien dat hun inspanning niet onopgemerkt is gebleven. Maar vooral ook dat de inwoners van Den Haag het waarderen. Aan dit prestigieuze award is nog geen geldprijs verbonden. Maar misschien kan dat in de toekomst veranderen.

Emancipatie ambassadeurs van Den Haag en Parels van Den Haag

Wethouder Stedelijke Economie, Zorg en Havens, Karsten Klein heeft op de Internationale Vrouwen Dag in  2012 –  de interculturele groep  ‘Emancipatie Ambassadeurs’ ingesteld. Personen die op vrijwillige basis in Haagse stadsdelen en -wijken de effectieve uitvoering van het stedelijk emancipatiebeleid bevorderen.

De Emancipatie Ambassadeurs leveren zelf een bijdrage aan het Haagse emancipatiebeleid en stimuleren Hagenaars actief mee te doen. Zij versterken en ondersteunen (maatschappelijke) instellingen en individuen en maken emancipatievraagstukken zichtbaar en bespreekbaar. En waar nodig, helpen ze mee om een oplossing te vinden.

 

Bron: » »handje2 Emancipatie Ambassadeurs van de Gemeente Den Haag

 

Meer informatie en berichten op: >> handje2Mariahoeve – wijkmariahoeve.nl

Parels van Den Haag

 

 

 

 

This site is protected by wp-copyrightpro.com